Contact Us


We look forward to hearing from you!

    Your Contact information

  • Phone: 800-867-6416
    Email: Info@talkofthetownsavings.com
    Snail Mail: 2419 San Ramon Valley Blvd Ste 1443
    San Ramon, CA 94583

 

Verification

 

В рамките на индустрията за игри, Източна Европа винаги е била синоним на софтуер. Доколкото всеки може да си спомни, страни като Румъния, България и Естония са произвели повече от справедливия си дял от софтуерни къщи, компании, чиито малки екипи за разработка са изработили някои от най-иновативните слотове и настолни игри.

Въпреки че качеството може да варира значително – за всяка голяма източноевропейска компания има една мелница, чиято графика е останала през 80-те – регионът все още запазва репутацията си за високи постижения в сектора iGaming. Мега Джак са типична история за успеха.

Компанията е основана през 1999 г. в България. Тогава тя работеше под името Casino Technology. Слотовете, които mega jak разработиха под предишния си носител, намериха своя път на източноевропейския пазар. След разпадането на Съветския съюз много предприятия, които досега се занимаваха изключително с този сектор, включително бивши комунистически страни в цяла Европа, изведнъж намериха пазара широко отворен. Сега те бяха свободни да продават своите стоки на света и Мега Джак не губи време да се занимава с това.